Show simple item record

dc.creatorDe Nigris, Mariana E.
dc.date2018-10-02T20:48:48Z
dc.date2018-10-02T20:48:48Z
dc.date1999
dc.date.accessioned2021-04-06T17:55:52Z
dc.date.available2021-04-06T17:55:52Z
dc.identifier0327-5159
dc.identifier735
dc.identifierhttp://repositorio.filo.uba.ar/handle/filodigital/6415
dc.identifier.urihttp://suquia.ffyh.unc.edu.ar/handle/suquia/8539
dc.description34 ref.
dc.formatapplication/pdf
dc.languagees
dc.languagespa
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.sourceArqueología
dc.source9
dc.source239-264
dc.subjecthuesos
dc.subjectmodificaciones óseas
dc.subjectregistro arqueológico
dc.titleLo crudo y lo cocido: sobre los efectos de la cocción en la modificación ósea
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/artículo
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record